Lad os høre fra jer!
Vi ønsker, at alle skal have en Happy Workday. Mødet med os er gratis, og der er altid en specialist i jeres nærområde. Send os dine kontaktinfo, så kontakter vi dig!
Tak [name], vi kontakter dig snarest.

En ulykke sker nemt

At kunne redde liv er en vigtig viden, som alle kan lære. Men det er ikke nok blot at købe produkterne til arbejdspladsen, alle har behov for både den rette undervisning og træning.

Kontakt os

Full businesscarecoursecpr

Undervisning i førstehjælp

Vi tilbyder både teoretisk og praktisk undervisning i førstehjælp hos vores kunder.

Full businesscarepreparednessdk

Internt beredskab er altafgørende

4.000 danskere rammes årligt af akut hjertestop, og kun otte procent overlever. Videnskabelige studier viser, at der hvor der er personer tilstede med kendskab til hjertemassage og hjertestarter er altafgørende for en vellykket indsats ved akut hjertestop. De senere år er antallet af overlevende mere end fordoblet. Med flere hjertestartere og personer, der kan udføre hjertemassage, kan der reddes mange flere liv.

Full businesscarelearntosavelives

Lær at redde liv

Hjertestartere er den mest effektive hjælp ved akut hjertestop. Det er dog ikke nok blot at købe en hjertestarter, det kræver undervisning. Businesscare tilbyder både salg og leasing af hjertestartere og sørger for undervisning hos kunderne.

Denne hjemmeside benytter cookies for, at du skal få den bedte oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere
Afvis
Godkend cookies